|
 |
 |
|
Текущее время: 20 янв 2021, 06:40
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 5 ] |
|
Чи готові Ви пробачити зраду?
Автор |
Сообщение |
dreka
Юзер
|
Чи готові ви пробачити і забути зраду, якщо так то чому? Якщо ні відповідно теж чому. Я б ніколи не пробачив зраду, бо думаю що зрада це пошук когото краще ніж ти, а пошук це вже порівняння ... невпевненість в тобі, такої людина поруч не потрібено ...
|
18 апр 2014, 09:28 |
|
 |
Zik
Модератор
|
dreka писал(а): Чи готові ви пробачити і забути зраду, якщо так то чому? Якщо ні відповідно теж чому. Я б ніколи не пробачив зраду, бо думаю що зрада це пошук когото краще ніж ти, а пошук це вже порівняння ... невпевненість в тобі, такої людина поруч не потрібено ... Залежно все від ситуації... Якщо це зрада навмисна то звичайно що не простимо, а буває така ситуація як підсип якоїсь психотропної суміші людина після такого може себе не контролювати, треба вияснити всю ситуацію, а потім вирішувати пробачати чи ні!
|
19 апр 2014, 10:43 |
|
 |
Sasha21
Юзер
|
ні ,я не готовий таке пробачити це не для меня .Незалежно від віку я не змінюсь .Треба бути поганим чоловіком чтоб тобі зраджувала дружина або дівчина
|
21 апр 2014, 16:32 |
|
 |
redfox1408
Перехожий
|
я також не готовий. якщо людина робить це один раз, втрачається як і довіра так і псуються самі відносини з нею. і якщо вже так вийшло а Ви цю людину сильно-сильно кохаєте, то знайте що краще піти та терпіти лише одну біль - біль врати та того що вона не поруч, ніж пробачити, та не дай Бог вона повторить це знову. Тоді знову доведеться пережити і відчуття зради, і розучення, ще й себе карати будеш, за те що повірив та дав другий шанс.
|
28 ноя 2015, 10:39 |
|
 |
Teeriv
Перехожий
|
Дівчина насамперед зраджує думками, на відміну від чоловіків, це не може бути миттєвим пориванням.
|
30 ноя 2015, 15:39 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 5 ] |
|