|
|
Текущее время: 27 июн 2022, 20:35
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 9 ] |
|
Автор |
Сообщение |
Sasha21
Юзер
|
 Відчизняні Авто
Як ви думаєте чи потрібні в Україні відчизняні авто.Зазвичай це не певні розвалюхи які іноді не дають спокою нам водіям .Кожен день я бачу такі розвалюхи у місті і не знаю що робити з цим .До нас на СТО приїзджають різні машини але до розвалюх я відношусь як до диявола в пеклі .Дивлячись на те що в Україні найдороще мито на все так і авто не дозволяюсь возити з інших країн.Всі ми знаемо що в Поляків ціни радують і коштують в них авто дешевше аніж у нас десь тисячі на 3 доларів а то і більше .І так як ви вважаєте потрібні на наших дорогах такі розвалюхи ?
|
17 мар 2014, 22:07 |
|
 |
dreka
Юзер
|
 Відчизняні Авто
Вітчизняний автопром, це звичайно добре. АЛЕ економіка у нас не створена для цього. І доводитися збирати іноземність авто у нас в Україні за ліцензією Так що поки не буде стабільною економіки не про какм вітчизняному автопромі і мови бути не може, тим більше в ситуації, що склалася в країні Моя відповідь немає
|
19 мар 2014, 12:17 |
|
 |
serhio771
Перехожий
|
 Відчизняні Авто
Я вважаю, що наш автопром вже помер і ніколи не підніметься, тому що дуже сильний автопром в Європі. Україна з ними не витримає конкуренції і просто згає час і сили нічого не довівши.Максимум, що можна зробити це спробувати випускати вантажні авто за типом КРАЗ.
|
20 мар 2014, 18:49 |
|
 |
hartsiz
Перехожий
|
 Відчизняні Авто
Мабуть український автопром зможе існувати лиш як частина світового, наприклад, якісь автомобільні гиганти будут відкривати тут свої виробництва.
|
20 мар 2014, 19:12 |
|
 |
dreka
Юзер
|
 Відчизняні Авто
Ну це вже ніби не ураїнський автопром, просто машини будуть робити за ліцензією західних країн. Україна нездатна розвивати свій автопром
|
23 мар 2014, 11:22 |
|
 |
dima0474
Новачок
|
 Відчизняні Авто
Есть самое простое и эфективное решение с этой проблемой. Нужно все наше правительство посадить на отечественные машины. Точно так поступили немцы в свое время. Как видите авто у них намного лучше чем у нас.
|
21 дек 2015, 17:03 |
|
 |
mishakrupin
Перехожий
|
 Відчизняні Авто
к сожалению, наш автопрос оставляет желать лучшего смотрю сейчас себе американца, по цене - ну все очень хорошо в принципе, до 6к можно форд себе пригнать (это растаможка + сертификация + доставка + ремонт) долго искал норм ребят и знакомый посоветовал бексхилл буду гнать через них - https://bexhilltrading.net/
|
18 сен 2020, 17:02 |
|
 |
trello
Юзер
|
 Відчизняні Авто
краъна маэ мати вытчизняного виробника. ынша сторона що держава не видыляэ достатньо коштів на автобудування, і наш вітчизняний автомобіль не конкурентноспроможний
|
22 дек 2020, 13:18 |
|
 |
koenn
Новачок
|
 Відчизняні Авто
Добрый день. Стоимость растаможки зависит от многих факторов, но самый основной это объем двигателя и возраст авто (старше 5 лет дороже). Вот официальный калькульатор https://cargoline.com.ua/tamozhennyij-kalkulyator.html/ Но не забывайте о таких моментах как услуги брокера. Но скажу по опыту, не берите на себя эти заботы, лучше обратитесь к профессионалам, имеющим опыт работы в этой сфере.
|
14 апр 2021, 00:24 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 9 ] |
|