|
|
Текущее время: 17 янв 2021, 11:07
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 5 ] |
|
Офіційна медицина чи неофіційна?
Автор |
Сообщение |
Petro
Перехожий
|
В часи розчарування та бід люди зневірюються. Хвороба - це лихо, коли людина шукає допомоги, та не зустрічаючи просто співчуваючого лікаря, іде до всіляких шахраїв-екстрасенсів. Вони ніколи не допоможуть, вони лише дають людині віру в те, що вона здатна перемогти хворобу. То ж чому офіційна медицина дає лише фізичний захист? Чи не повинен навіть терапевт бути понад усе психолог, а вже потім призначати пігулки ?
|
19 янв 2015, 08:08 |
|
 |
andriy333
Юзер
|
Лікар робить свою фізичну роботу, він не може ще й морально підтримувати. Для моральної підтримки є психологи, які завжди тобі за гроші допоможуть і підтримають
|
21 апр 2015, 10:36 |
|
 |
Totosha
Прижився
|
Есть не традиционная медицина которая лечит всякими приборами и камнями с металлами. Я такому не доверяю. Я больше доверяю привычной для меня профилактике лечения препаратами.
|
29 май 2015, 13:00 |
|
 |
Galina
Тут давно
|
головне щоб допомогло.а йти до екстрасенсів то кожного своє
|
04 июн 2015, 15:57 |
|
 |
Viktor
Спамер
|
Хочу поділитися відгуком про приватний маленький кабінетик на котрий натрапив у пошуках лікування своєї проблеми зі спиною (не на правах реклами) Так ось, я давно хворію на кіфосколіоз і хронічно вилітають диски в попереку, в кого я тільки не був, і в Обласній лікувався і в залізничній і навіть було діло до чаклуна звертався, по суті помагали максимум на місяць-два і ось натрапив я у своїх пошуках на маленький кабінетик у Львові на Стрийській, назви кабінет не має (просто написано Медичний кабінет) лікарів там просто тьма (чергують почергово Травматолог, Реабілітолог, Кардіолог, Терапевт, там же УЗД роблять, ЕКГ, фізпроцедури і масажі) подумав спочатку що шарашка якась але чим чорт не жартує, записався і пішов (ціни в принципі не кусаються) проконсультував мене там травматолог і записався я до їхнього масажиста-реабілітолога, пройшов курс з 10 масажів, повправляв мене там хлопчина і що ви думаєте?, пройшло більше ніж півроку а проблема не повертається, живу наче ніколи спина і не боліла, народ я не рекламлю їх!, просто справді сам здивований, виявляється є ще в нас лікарі і мануали котрі лікують а не тільки калічать, якщо цікавить когось вони приймають на Стрийській 57 (це на першому поверсі житлового будинку, там аптека невелика і поряд кабінетик їхній), пишу це просто тому що вдячний їм, якщо модератори вважатимуть це рекламою то просто видаліть адресу тай по всьому
|
18 июн 2015, 07:49 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 5 ] |
|