|
 |
 |
|
Текущее время: 26 июн 2022, 18:27
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 5 ] |
|
Чи можливо отримати консультацію соціального (державного) юриста?
Автор |
Сообщение |
marinochka1993
Перехожий
|
В наш час послуги юристів коштують чималих грошей, є люди яким необхідна юридична консультація, але за браком а то й відсутністю коштів вони не взмозі скористатися послугами приватних юристів... тому виникає питання чи можна і яким чином скористатися послугами державних юристів??
|
12 янв 2015, 18:49 |
|
 |
Petryshka212
Прижився
|
Зараз на жаль все, до чого Ви не ринетесь - потрібно на нього витрачати свої кошти. Чи то річ, чи просто інформація! Але, є можливість звирнутись до початківців, які тільки заробляють собі репутацію. Вони й самі б заплатили для початку для хороших коментарів, тому в інтернеті таких вистачає і єдиний варіант я бачу тільки в них!
|
13 фев 2016, 10:59 |
|
 |
Manish
Перехожий
|
Petryshka212 писал(а): Зараз на жаль все, до чого Ви не ринетесь - потрібно на нього витрачати свої кошти. Чи то річ, чи просто інформація! Але, є можливість звирнутись до початківців, які тільки заробляють собі репутацію. Вони й самі б заплатили для початку для хороших коментарів, тому в інтернеті таких вистачає і єдиний варіант я бачу тільки в них! В цілому з вами повністю згоден, проте можна й безкоштовні послуги собі вибити ) наприклад, при університетах є щось типу безкоштовної консультації, де мешканці можуть спробувати вирішити свої питання абсолютно безкоштовно.
|
25 июн 2016, 23:52 |
|
 |
mafffri
Перехожий
|
Я не совсем понимаю к чему претензии. Человек потратил около 10 лет жизни, для того,чтобы изучить законы и и пройти длинный путь от теоретика к практику,потратил на это колоссальные силы. Время и деньги,а потом по вашему должен бесплатно(потому, что считаю гос.оклады - это бесплатно) всех консультировать. Я правильно Вас поняла? Это же абсурд.
|
18 сен 2016, 23:08 |
|
 |
olga22
Новачок
|
Думаю бесплатную консультацию найти можно и сейчас по всех Украине есть центры бесплатной юридической помощи, но насколько она будет квалифицированной это вопрос. в важных вопросах я бы не рисковала.
|
29 окт 2017, 11:39 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 5 ] |
|