|
 |
 |
|
Текущее время: 17 апр 2021, 07:27
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 4 ] |
|
Автор |
Сообщение |
kiparuc
Перехожий
|
 Оформлення паїв
Доброї пори дня вам форумчани. Мене цікавить питання про юридичні послуги в місті Остріг. Перш за все якщо хтось знає, підкажіть хто знає яких юристів які б могли допомогти мені в такому питанні. Я У нас в селі років 10-15 розпався сільський колхоз (тоді по всій країні вони розпадалися), і як і скрізь людям пороздавали майнові паї, я почав їх скуповувати, викупив їх вже на більше ніж на 70000 грн. і хочу придбати за них свинарника. Але це все не так просто як я гадав, для того щоб оформити свинарника на себе потрібно найняти дійсно професійного, хорошого юриста який би допоміг їх оформити. Я бізнесмен і в мене немає часу на всю цю довгу тяганину із бумагами, тому якщо в когось є звязки на юристів як б допомогли, звісно не безкоштовно прошу відпишіться тут в темі.
|
22 авг 2014, 21:59 |
|
 |
tiamko
Прижився
|
 Оформлення паїв
Думаю, швидше буде звернутись до будь-якого юриста, який займається питаннями землі, чим чекати відповіді на форумі. Будь який юрист бере всі оформлення та роботу з бумагами на себе.
|
04 фев 2016, 10:24 |
|
 |
settto4ka
Перехожий
|
 Оформлення паїв
Раджу звернутися до юристів по земельних питаннях ссылку дам по ПП. Вони допомагали нам з оформленням нерухомості, що дійсталася у спадщину/ Всі паперові та адміністративні клопоти взяли на себе. Ми лише брали участь у заключному єтапі.
|
30 мар 2017, 00:56 |
|
 |
olga22
Новачок
|
 Оформлення паїв
Знаю хорошего юриста , но только в Днепропетровске , знаю что у него большой опыт по земельному праву.
|
29 окт 2017, 11:22 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 4 ] |
|