|
 |
 |
|
Текущее время: 12 апр 2021, 21:12
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 4 ] |
|
Автор |
Сообщение |
Petryshka212
Прижився
|
 Репетиторство як бізнес!
Знаю, що є багато людей, які віддані своїй професії. Які досконало її знають, і підробляють репетиторством. Це дуже хороша можливість не тільки підробляти,але й додаткову ще одну зарплату собі зробити. Плюси цього бізнеса - що, ви самі від себе, не потрібно в нього вкладати грошей, а також, що година часу може Вам принести 100 грн.
|
25 фев 2015, 10:24 |
|
 |
andry83
Перехожий
|
 Відповідь: Репетиторство як бізнес!
Так це чудова можливість додаткового заробітку з вільним графіком роботи, без обмежень у часу та власних справах. Тим більше, отримуєш задоволення від того що розумієш, що твої знання комусь потрібні!!!
|
26 фев 2015, 18:11 |
|
 |
Valentinka
Прижився
|
 Репетиторство як бізнес!
Репетиторством не занималась, но было дело, когда несколько людей подготавливала к поступлению в университет. Лично мне это принесло даже удовольствие, когда человеку даешь свои знания. А потом было приятно узнать, что твои ученики сдали экзамены на отлично .
|
07 апр 2015, 18:15 |
|
 |
Totosha
Прижився
|
 Репетиторство як бізнес!
Мой хороший друг сейчас пишет докторскую диссертацию по математике. Посещая курсы английского языка он подрабатывает тем что занимается репетиторством по скайпу, с выпускниками которые собрались поступать в Оксфорд Кембридж... Из за разницы часовых поясов он делает это ночью, но за то получает не мало в долларах.
|
18 май 2015, 12:03 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 4 ] |
|