|
 |
 |
|
Текущее время: 16 май 2022, 17:12
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 4 ] |
|
Автор |
Сообщение |
fromsyberia
Перехожий
|
 Серия игр Saints Row
Есть ли любители данной серии игр на форуме? Лично я считаю, что данная серия получилась куда более удачной, чем серия игр GTA. Наверное, за счет системы прокачки персонажа, более увлекательного сюжета и геймплея, массы побочных нетривиальных заданий.
|
08 июн 2014, 11:47 |
|
 |
Zhenia
Перехожий
|
 Відповідь: Серия игр Saints Row
Я думаю, що Saints Row є кращою грою, ніж Grand Theft Auto. Очевидно, що я не можу говорити за GTA V, який має все ж випустити. Але те, що я можу сказати, що я грав як GTA і ряд святому ряд ігор, так як обидва вийшли на сцену. І правда про це, я хотів святому Row краще ... послідовно. Ви можете не погоджуватися. Насправді, я відчуваю, що більшість з вас буде стійко не згодні. Тим не менш, у мене є деякі причини для моєї віри, і, сподіваюся, до кінця цього-чи ви згодні зі мною чи ні-ви принаймні бачити, що є деякі речі, які Rockstar могли б зробити трохи краще.
|
15 июн 2014, 10:19 |
|
 |
FredBob
Юзер
|
 Відповідь: Серия игр Saints Row
Сначала SR была неплохой альтернативой уже успевшей надоесть GTA, но со временем эта серия пошла совсем по другому пути, что расстроило многих фанатов.
|
28 фев 2015, 13:40 |
|
 |
Totosha
Прижився
|
 Серия игр Saints Row
А по мне так прикольно вышло) Множество модов к ней. Чит коды где можно перейти в режим зомби-апокалипсиса. Ну и маркетинговый ход - озвучка самой Сашей Грей.
|
14 май 2015, 13:13 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 4 ] |
|