|
 |
 |
|
Текущее время: 17 май 2022, 16:59
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 6 ] |
|
Автор |
Сообщение |
Sasha21
Юзер
|
 Перехід Коноплянки
Як думаєте модлівий перехід Євгена Коноплянки в інший клуб цього літа ? Всі таблоїди аж розріваються цією інформацією ,Богато думок також виникло і в мене . Одже чи придбає Коноплянку Ліверпуль ?Та куди на вашу думку цоьму футболісту варто було перейти ?
|
19 июл 2014, 12:31 |
|
 |
romson2805
Новачок
|
 Перехід Коноплянки
Очень перспективный футболист, и именно для своего развития думаю он просто обязан перейти в другой - более сильный клуб. Думаю тут дело времени. Однозначно хоте бы его увидеть например в том же Ливерпуле или Арсенале. У него великое будущее, верим в него)
|
21 июл 2014, 12:29 |
|
 |
prytulaseo
Перехожий
|
 Перехід Коноплянки
Я завжди вболівав за Ліверпуль, і тому я дуже хочу, щоб мій улюблений український гравець Євген Коноплянка перейшов у досить титулований клуб з Великою історією, і найголовніше путівкою до групового етапу Ліги Чемпіонів Удачі тобі Женя!!
|
27 авг 2014, 21:57 |
|
 |
Newser
Перехожий
|
 Перехід Коноплянки
Останні новини "на 99%" сватали Коноплянку до Роми, а потім як завжди виявляється, що він нікуди не їде. Подобається йому в Україні, навіть не зважаючи на поточну обстановку - краще бути першим у селі, ніж другим у Римі (як вдало Юлій Цезар сказав-то). Хоча відверто кажучи, я був би не проти бачити його саме у Ромі, так як мені було би цікаво спостерігати за його кар'єрою поруч із таким ветераном, як Франческо Тотті. Але - кожному своє, Євгеній свій вибір зробив, сподіваюсь, він про нього не пошкодує
|
31 янв 2015, 00:34 |
|
 |
Makarenko
Перехожий
|
 Перехід Коноплянки
Я думаю что ему нужно в Италийскую лигу там он может быстро сыграться а по поводу Ливерпуля не уверен что они буду покупать его у них и так есть кому играть .
|
02 фев 2015, 17:24 |
|
 |
andriy333
Юзер
|
 Перехід Коноплянки
Дуже надіюсь на перехід Коноплянки. Дуже талановитий футболіст і просто погубить свій талант в Україні. Для того, щоб розвиватись необхідно негайно змінювати клуб. І неважливо Чи це АПЛ чи серія А, де його активно сватають.
|
10 фев 2016, 10:38 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 6 ] |
|