|
 |
 |
|
Текущее время: 18 май 2022, 12:23
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 2 ] |
|
Інтернет-магазин "tinydial.com"
Автор |
Сообщение |
vladguitar3
Юзер
|
Привіт , дорогий читачу . Сьогодні я вам хочу трохи розповісти про відмінному сатй , про який я вчора тільки дізнався . Якщо не вірите мені , заходите на сайт і читайте і дізнавайтеся сам. Особисто я сам пару днів у цьому переконався . За допомогою цього сайті ви зможете безкоштовно відправляти повідомлення і здійснювати безкоштовні дзвінки іншим пользивателям TinyDial . За допомогою TinyDial ви можете легко імпортувати ваші контакти і переваги з вашого мобільного пристрою. Він робить інформацію доступною безпосередньо з програми TinyDial . При використанні TinyDial ви берете участь і просування більш взаємопов'язаному світі , і ми вважаємо , що більш взаємопов'язаному світі коштує розвивається. Є свої плючи : - Немає реєстрації - Миттєво синхронізує з вашим власним списком контактів
|
28 мар 2014, 13:39 |
|
 |
Sachka
Юзер
|
Хороший магазин, он себя оправдал... 
|
14 янв 2016, 21:02 |
|