|
|
Текущее время: 16 янв 2021, 07:37
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 7 ] |
|
Автор |
Сообщение |
serhio771
Перехожий
|
 Вибори Президента.
Як Ви вважаєте, в майбутніх виборах президента України, хто більше матиме шансів - політики, які вже були у влади або молоді, незнайомі багатьом українцям люди, особливо з Майдану? Особисто я бачу, що в Майдану все ж мало шансів в своїх представниках, хоча я можу і помилятися.
|
25 мар 2014, 21:11 |
|
 |
ViSkasTR
Перехожий
|
 Вибори Президента.
Можна багато на цю тему розсусолювати,але реальний шанс стати(і стане) президентом тільки в однієї людини,яка не з майдана.Але завдяки майдану вона тепер може пропонувати свою кандидатуру,а не споглядати небо в клітинку як мінімум ще до осені. От тільки не дай Боже,ставши президентом,вона забуде про народ.
|
28 мар 2014, 19:48 |
|
 |
Grey93
Новачок
|
 Вибори Президента.
Надіюсь, що вона ніколи не стане президентом, вона вже себе проявила прем"єром. Такаж як і яник.
|
28 мар 2014, 19:54 |
|
 |
dolguelena
Юзер
|
 Вибори Президента.
Особисто я вважаю що дуже важко передбачити результат виборів. Народ вже втратив віру в чесних політиків. Особисто я голосовутаму за Богомолець - вона на практиці допомогла мені коли в мене були серьозні проблеми зі здоров*ям. А в режим яника мене взагалі в лікарні не приїмали без грошеї.
|
04 май 2014, 20:32 |
|
 |
smyre
Перехожий
|
 Вибори Президента.
serhio771 писал(а): Як Ви вважаєте, в майбутніх виборах президента України, хто більше матиме шансів - політики, які вже були у влади або молоді, незнайомі багатьом українцям люди, особливо з Майдану? Особисто я бачу, що в Майдану все ж мало шансів в своїх представниках, хоча я можу і помилятися. Думаю, що президентом стане Порошенко, в нього найбільше шансів.
|
05 май 2014, 13:14 |
|
 |
proshka
Перехожий
|
 Вибори Президента.
smyre писал(а): serhio771 писал(а): Як Ви вважаєте, в майбутніх виборах президента України, хто більше матиме шансів - політики, які вже були у влади або молоді, незнайомі багатьом українцям люди, особливо з Майдану? Особисто я бачу, що в Майдану все ж мало шансів в своїх представниках, хоча я можу і помилятися. Думаю, що президентом стане Порошенко, в нього найбільше шансів. Одобряю
|
11 май 2014, 19:34 |
|
 |
Olavis
Перехожий
|
 Вибори Президента.
На мою думку зараз не важливо вже хто буде президентом України . Головне те , що ми тепер будемо контролювати цю особу. Але я на стороні людей, в них моральні цінності наближеніші до наших з вами.
|
28 ноя 2015, 10:34 |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 7 ] |
|